20 Temmuz 2011 Çarşamba

Mavi Dekorasyon

Evinizin renklerinden sıkıldınızsa birde mavi rengi deneyin.Mavi rengi doğru kullanarak mekanlarınızda modern,klasik tarzlar yakalamanız mümkün.mavinin açık tonları bebek mavisi rengi ile şık dekorasyon yapabilirsiniz.mavinin doğru rengini evinizde deneyin mavi boya demeyin mavi renginde çok tonları vardır.

Mavi boya  yapmak istediğiniz oda aydınlık olmalı bol ışık almalı,eğer ışık az alıyorsa duvar boyasında tek duvarı mavi renkle renklendirebilirsiniz.eğer duvarlarınız farklı renklerde ama siz mavi denemeler yada aksesuarlar kullanmak istiyorsanız,yastık,perde,kırlent gibi ürünleri kullanabilirsiniz.tekstil ürünlerinde çok fazla dekoratif malzemeler var.

Odalarınızı yada iç mekan dekorasyonunda mavi duvar kağıdı,duvar boyama,yada ayna lardan faydalanabilirsiniz.Mavi renk size huzur verir,yatak odalarınızda rahat bir uyku için mavi rengi tercih etmelisiniz.


Dekorasyon yaparken unutmayın çok fazla mavi yada mavi rengin yanlış tonu evinizi soğuk bir görünüme sokabilir.renk seçimini gün ışığında yapın.doğru renk tonunu bulun duvar boyamayı ondan sonra deneyin.tek renk duvar boyamalarında duvar boyama resimlerinden.duvar kağıtlarından yararlanmakta fayda var.mavi duvarları beyaz mobilyalarla kombinleyebilirsiniz.

Mavi renk bayoda en çok kullanılan renktir.mavi renkli seramik fayans yada karolar banyo için ideal.banyo  dekorasyonunda banyonuzu tamamen aynı tonlarda döşemeyin,duvar mavi fayans döşeme yapıyorsanız yerleri ve lavoboyu beyaz tonlarda seçebilirsiniz.

mavi dekorasyon örnekleri,dekorasyon aksesuarları,mavi dekorasyonda modern,klasik,stil denemeleri,mavi dekorasyonda aydınlatmada önemlidir.doğru bir aydınlatma için halojen aydınlatmay tercih edin.flerasan aydınlatma mavi rengi kamufla edebilir.yanlış aydınlatma ile tüm emekler boşa gider.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder